Vakantie Logeermidweek Opvang

In de zomervakantie van 2016 worden er in week 29,30,33 en 34 logeermidweken aangeboden. In tegenstelling tot de weekendopvang is de vakantieopvang vrije inschrijving. Hierdoor is het mogelijk om eenmalig gebruik te maken van het programma.

De midweken starten op maandag 10.00 uur tot vrijdag 15.00 uur. Er is per midweek ruimte voor maximaal 10 kinderen. Bij een minimale inschrijving van 4 kinderen gaat de midweek door.

image0199Het programma is gevarieerd en afgestemd op de behoefte en leeftijd van de groep. We bieden uiteraard veel gelegenheid om met de paarden aan de slag te gaan!

Deze vakantie Logeermidweken worden door de meeste kinderen ervaren als een “ponykamp”.

Wij richten ons echter zeer bewust met het programma op de specifieke hulpvragen binnen de doelgroepen. We maken hierbij gebruik van de aanwezigheid van de paarden.

Ook kinderen die wat minder “met paarden hebben”, kunnen wij een dusdanig programma aanbieden, dat ook zij het logeermidweek als zeer ontspannend een aangenaam ervaren. Er wordt aangesloten bij de behoefte van het kind en van daaruit worden de activiteiten aangeboden. Er is echter ook voldoende gelegenheid om gewoon lekker te spelen.

Aanmelden kan op een aantal manieren:

Voor vragen kunt u terecht bij Marleen. Dit kan telefonisch of per mail.

Voor verdere informatie of aanmelden kunt u contact opnemen via de website.